Castellano - English

Restaurant Sant Antoni Barcelona Premià Maresme

Calçotada restaurant antiga casa de pagès

En Miquel us està esperant amb els calçots a punt.
En Miquel us està esperant amb els calçots a punt.

Restaurant Sant Antoni

Benvingut al Restaurant Sant Antoni

Situat al Maresme, a un pas de Barcelona, trobaràs una antiga casa de pagès reformada amb diferents sales totes amb xemeneies per crear un acollidor ambient durant l’hivern.

Destaquem la terrassa-vermuteria que es troba al jardí, tot això amb la comoditat de poder aparcar el cotxe dins el terreny de la casa de pagès.

No només fem calçotades, tens una carta molt suggeridora que tan bona acollida té entre els nostres clients de tot l’any. No t’ho perdràs?

Postres a triar

  • Crema catalana
  • Xarrup de llimona

“Xupitos”

  • Xupito d’orujo (blanc, herbes, crema o limoncello)

El menú calçotada no es pot compartir.

Preu

  • Caps de setmana i festius 40,00€
  • Dies feiners 38,00€
  • Sempre amb IVA inclòs segons Llei 44/2006

Descarrega’t el menú https://docs.google.com/document/d/1HFKIFIYnXagzPy7gY-j48E6jnp6sI1DAcpFmpH2VqXo/edit

Reserva

Fes la teva reserva de taula online amb confirmació immediata.

Un cop hagis fet la reserva online, verifica el teu correu electrònic per assegurar-te que totes les dades que has introduït són correctes. Per a les reserves de 7 o més persones sol·licitem en un pagament de 10€ per persona.


o visita’ns a la pàgina web. També pots venir a veure’ns directament a la nostra adreça: C/ Penedès, 43. 08338 Premià de Dalt.

Les coordenades GPS del restaurant són: N:41.49985 – E:2.35860

Calçotada restaurant antiga casa de pagès

[/one_half]

Calçotada Restaurant Sant Antoni De Premià Maresme Barcelona

Calçotada Restaurant Sant Antoni de Premià Maresme Barcelona


La calçotada

és la manera més tradicional de menjar els calçots, amb fortes connotacions de festa i trobada. A Valls, la ciutat d’on és originària la calçotada se celebra a finals de gener, des de l’any 1982 la calçotada popular de més renom.

Les calçotades

se solen fer calçotada restaurant antiga casa de pagès des de finals de l’hivern fins al març o principis d’abril, segons la temporada. El primer plat del menú típic de calçotada són els calçots (normalment entre 10 i 20 per persona), servits en teules per mantenir-ne la temperatura, amb la salsa típica que els acompanya, la salvitxada o bé el romesco.

Després se sol menjar carn a la brasa amb torrades, acompanyada de vi negre o cava. Com que els calçots se serveixen tal com surten de la graella i cal pelar-los i sucar-los a la salsa, és habitual posar-se un pitet per evitar tacar-se la roba.

Historia

Tot i que a Valls i comarca la calçotada se celebra des de principis del segle XX, aquest àpat va començar a popularitzar-se a partir de mitjans del segle passat. Així, amb el pas dels anys, la calçotada ha esdevingut una menja típica de la comarca de l’Alt Camp i s’ha estès també a les comarques veïnes (Tarragonès, Baix Camp, Conca de Barberà i Penedès).
Avui dia aquesta tradició està molt més estesa i arriba fins i tot a Mallorca