fbpx
Castellano - English

Restaurant Sant Antoni Barcelona Premià Maresme

Cap d’any 2020 sopar i ball, a 20 min. de Barcelona Premià Maresme

cap d’any 2020 sopar i ball

Menú

 Aperitiu

Enfilall de daus marinats: salmó, tonyina i bacallà
Gotet  amb mango, llagostins y alvocat
Coca torrada amb tomàquet i
ibèric de gla

Primer plat

Amanida de llamàntol sense feina amb
vinagreta de crustacis

Vi blanc Lacrima Baccus D.O. Penedès

Segons plats a triar

Filet amb foie d’ànec i patata parmentier

 Bacallà amb les seves cocotxes 

Vi Negre El Pispa  D.O. Montsant

Les postres

Avet de Sant Silvestre

Cava Lacrima Baccus brut nature reserva

Aigües i cafés

Raïm de la
sort i Musica dj

Bossa cotilló

Piscolabis a la matinada

Preu 85,00 €

(Sempre amb IVA inclòs segons Llei 44/2006)

La reserva cap d’any sopar i ball Restaurant Sant Antoni  es confirmarà previ ingrés en compte del 30% en concepte de bestreta.
Deu dies abans hem de tenir la relació de comensals i dels plats.

T +34937515211

cap d’any sopar i ball Restaurant Sant Antoni de Premià , Maresme BarcelonaRestaurant Sant Antoni de Premià , Maresme Barcelona

cap d’any sopar i ball Restaurant Sant Antoni de Premià , Maresme BarcelonaRestaurant Sant Antoni de Premià , Maresme Barcelona

cap d’any 2020 sopar i ball

Nadal

als Països Catalans disposa de les seves particularitats pròpies. Un exemple és la realització del pessebre (que també es fa en molts altres indrets de tradició cristiana) i una altra el tió de Nadal (una tradició compartida amb l’Aragó i Occitània), també anomenat tronc, tronca o simplement tió. Cada cop es mes frecuent buscar un restaurant obert per nadal

També ho és el fet de celebrar Sant Esteve, el dia després de Nadal, per a poder-se reunir així amb l’altra part de la família amb qui no s’havia pogut estar per Nadal.

En aquest dia especial

els nens diuen un vers i a canvi els pares els donen alguns diners. El menú típic de la cultura catalana pel dia de Nadal és l’escudella i la carn d’olla de primer i tall de segon. L’escudella és un brou molt complet que es fa amb tota mena de carn (vedella, porc, gallina, bull negre, bull blanc…), així com amb la tradicional pilota (carn picada, all i julivert), patates i cigrons.

De primer primer plat

Per tant, se serveix el brou amb galets grans (típics de Nadal) i es treu a taula tota la carn d’olla que s’ha utilitzat per poder servir-se acabada la sopa.

De segon

Segons la tradició s’ha de servir tall, és a dir, carn. El més habitual és que sigui pollastre o vedella al forn o a l’ast. Aquest àpat s’acostuma a acompanyar de cava o vi negre.

Per les postres

Es serveixen els torrons i les neules. Nadal inclou altres festivitats, com el cap d’any i els Tres REIS que, entre el dia cinc i el sis de gener, porten regals a tots els infants. En el món llatí, també se celebra el dia dels Sants Innocents.

D’altra banda el dia 26 de desembre se celebra la festa de Sant Esteve també coneguda com la Segona Festa de Nadal o el Segon Dia de Nadal, durant la qual es fan també les típiques celebracions familiars nadalenques.

1
Hola ;-)
En que et podem ajudar??
Servei en Horari de restaurant
Powered by